Project Management

dirigenție de “șantier” web, app, e-commerce

Planificare | Control

Gestionarea Proiectului

Dezvoltarea unui canal de comunicare sau de vânzare online este / poate fi un business în sine cu mari diferențe față de o afacere offline. Dezvoltarea unei echipe interne este destul de costisitoare, dar noi îți propunem externalizarea acestui serviciu important. Vei avea alături un partener cu experiența necesară pentru ca lucrurile să se miște imediat.

Dacă nu ai experiență în programare, e-commerce, marketing online, procese și proceduri specifice online-ului, mai bine apelezi la oameni care au văzut și experimentat toate situațiile și au făcut greșelile pe banii lor. Tu beneficiezi doar de rezultatele miilor de ore de experiențe și teste acumulate.

Lucrăm și dezvoltăm proiecte pe platforme de e-commerce Magento, PrestaShop, custom și website-uri de prezentare pe diverse platforme. Optimizăm fluxurile de informatii, fluxurile logistice, reducem prin automatizări, integrări cu ERP-uri, dezvoltare de module speciale.
Preluăm proiecte care sunt deja active sau proiecte de la zero.

Externalizare & Automatizare

În faza de început a afacerii este mult mai rentabilă externalizarea sau automatizarea unor procese sau job-uri. De asemenea anumiți angajati, dacă nu au un grad de umplere suficient de mare a programului de muncă sau nu sunt destul de productivi, este posibil să fie mai rentabilă externalizarea.

După identificarea nevoilor evaluăm dacă este mai rentabilă angajarea unei persoane, externalizarea sau automatizarea anumitor procese. Deciziile se iau după monitorizarea și analizarea părților din afacere care generează cele mai mari costuri sau nu sunt rentabile.

În această fază noi, ca agenție, pe lângă auditul și analiza proceselor, venim cu propuneri de freelanceri, echipe sau companii externe care să poată furniza serviciile respective la un preț cât mai mic și cu un nivel de profesionalism foarte bun. Ne ocupăm și de monitorizarea serviciilor terților și de stabilirea unor proceduri de lucru cu aceștia.

Eficientizare Costuri

Sumele mari se strâng din multe sume mici și care se repetă frecvent. Tu, ca antreprenor, poate ești prea implicat, poate unele costuri ți se par normale sau te-ai obișnuit cu ele. Experiența unei analize externe poate aduce optimizări de costuri și procese, ceea ce va duce la o flexibilizare și rentabilizare a afacerii.

În cei peste 12 ani de experiență a membrilor echipei noastre ne-am lovit de multe modele de afaceri care au implementat și testat diverse soluții de optimizare. După analize obiective în care vom lua în calcul toate implicațiile vom găsi capitolele unde se pot face economii sau se poate îmbunătăți productivitatea echipelor și furnizorilor de online / e-commerce.