Concept & Design

mesaje penetrante și frumos ilustrate

Grafică | Web&Print

Web & Mobile

Dacă există un canal de comunicare unde designul este mai important și mai sensibil, acesta este online-ul, atât variantele web cât și mobil. Atenția vizitatorilor este extrem de limitată ca timp și un design reușit poate face diferența dintre un vizitator transformat în client și un vizitator pentru care ai plătit publicitate ca să îl aduci iar el a părăsit site-ul în câteva secunde.

Bannerele web pe care le folosim zilnic în promovarea pe Google, Facebook, Instagram sau în interiorul site-ului trebuie ca pe lângă regulile tehnice pe care să le respecte, să aibă și o cromatică coerentă, o doza de imaginație, un factor woow care să atragă atenția iar textele să transmită mesajul scurt și clar.

Pentru Frontend luăm în serios toate aspectele de UX / UI și urmărim ultimele trenduri pentru a aduce în fața clienților tăi cea mai bună experiență de navigare și cea mai intuitivă interacțiune cu interfața website-ului sau magazinului tău online.

Print Design

Grafica pentru print, fie ea tipografie, imprimante digitate sau formate mari pentru outdoor au o mulțime de particularități tehnice iar din punct de vedere al compoziției text / imagine necesită o abordare specială, necesită talent și experiență.

După ce stabilim împreună ce dorim să comunicam către clienți, poți lăsa pe mâna noastră realizarea graficii pentru tipar digital și offset, printuri de mari dimensiuni indoor și outdoor, cataloage, pliante, broșuri, cărți de vizită, colantare autoturisme, panouri publicitare, standuri expoziționale și cam orice poate fi tipărit.

Identitate Vizuală

Ca mine, ca tine, ca orice și oricine pe lumea aceasta, și compania / produsul / serviciul tău trebuie să aibă o identitate. Nu îți dorești ca lucrurile să fie lăsate la întâmplare iar apoi să te întrebi de ce nu reusești să te impui în piață sau de ce sunt necesare eforturi uriașe de marketing. Identitatea ta vizuală dictează cât de ușor și rapid este retinut numele tău de către potențialii clienți.

Pentru a crea o identitate vizuală coerentă, unică și care să respecte valorile companiei, urmărim un proces riguros de analiză a trendurilor, a aspirațiilor companiei și a așteptărilor clienților, apoi dezvoltăm conceptul vizual pe baza informațiilor strânse.

Pentru ca departamentul tău de marketing sau agențiile să respecte aceste linii, îți vom crea un manual de brand, vom realiza un logo memorabil, stabilim fonturile, culorile și regulile de folosire. Vrem ca lucrurile să fie cât mai simple, cât mai clare și coerente.