Digital Marketing

promovare și comunicare eficientă cu focus pe rezultate

Vizibilitate | Vânzări

Performance Advertising

Când spunem Performance Advertising, chiar acest aspect îl urmărim: performanța și rentabilitatea campaniilor de promovare, fie că se traduce în vânzări, lead-uri, creșterea numărului de vizitatori sau creșterea vizibilității.

Gestionăm și optimizăm campanii pe Google Ads (Search, Display, Shopping, Video, Remarketing, Dynamic), Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Bing, SMS Marketing, Newsletter. La toate aceste canale urmărim ca fiecare leu investit să aducă profit.

De câte ori este nevoie îți vom explica cifrele și interpretarea lor, îți vom spune în ce direcție merge piața, cum te pozitionezi pe online față de concurenții tăi și care sunt trendurile. Putem înțelege mai bine ce își doresc vizitatorii site-ului tău. Astfel putem lua măsuri proactive pentru a fi primii în mintea vizitatorilor și primii ca opțiune de cumpărare.

Social Media

Trendurile din Social Media cunosc o dinamică extrem de puternică în special în rândul tinerei generații. Chiar dacă nu sunt cei mai valoroși clienți pentru că nu dispun de un venit considerabil, ei vor fi viitorii clienți de top și în plus sunt vectori de influență pentru părinți pe anumite tipuri de servicii și produse.

Gestionarea conținutului și a interacțiunii cu followerii de pe numeroasele canale de Social Media a devenit de mulți ani un job distinct în mixul de digital marketing și necesită anumite abilități și cunoștinte. Pentru companiile care nu au cifre mari de afaceri din online sau Social Media este doar un canal secundar de comunicare, externalizarea acestui serviciu este cea mai înțeleaptă și eficientă decizie.

Chiar dacă sunt numeroase canale de Social Media, noi ne-am specializat pe Facebook, Instagram și Youtube. Gestionăm postările de pe canalele de social media pentru a aduce valoare vizitatorilor și pentru creșterea brandului. Comunicăm cu prietenii brandului tău ca și cum ar fi prietenii noștri.

SEO & Content

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), în special pentru Google, este o operațiune continuă, obligatorie și consumatoare de timp. Făcută după o strategie clară și cu o implementare bună poate aduce atât rezultate directe cât și poate ajuta canalele de promovare pentru scăderea costurilor și creșterea relevanței promovării.

Conținutul este aurul internetului, iar Google pune preț pe continut mai mult decât oricând. Fie că sunt texte bine scrise sau poze frumoase și de calitate, ele pot face diferența dintre un site / magazin oarecare și unul care lasă un impact în mintea vizitatorilor. Poziționarea site-ului în căutările din Google este direct influențată major de calitatea conținutului. Recomandăm din tot sufletul ca tot ce ține de conținut să fie facut de copywriteri cu experiență și nu de general manager sau “fata de la marketing”. Sunt foarte puțini oameni care știu să scrie, să înțeleagă partea vizuală și partea tehnică. Mai bine lucrezi cu specialiști.