Business Development

dezvoltăm echipe și canale de vânzare digitală

Creștere | Sustenabilitate

Creștere Vânzări

Canalele de vânzare digitale au devenit extrem de diverse și sofisticate. Nu toate canalele de vânzare se pretează pentru orice tip de afacere/industrie. Nu toate canalele aduc rezultate corespunzătoare.

Atragerea clienților online se poate face prin Promovare, Social Media, MarketPlace-uri, Proiecte Speciale, Agregatoare, extinderea în alte țări, extinderea gamei de produse, etc.

Te ajutăm să iei decizii logice, argumentate, eficiente, profitabile, susținute de cifre și să păstrezi un business coerent și profitabil.

Identificare Oportunități

Analizăm business-ul, piața, concurenții, resursele proprii, cifrele, trendurile și te ghidăm spre soluția cea mai favorabilă de dezvoltare. Stabilim obiectivele și găsim soluțiile pentru atingerea lor.

Oportunitățile vin alături de riscuri, provocări logistice, probleme tehnice, costuri care nu se văd la prima analiză. Dorim să minimizăm aceste riscuri și mai ales costurile de implementare sau chiar să decidem dacă anumite oportunități chiar sunt profitabile și benefice afacerii tale.

Optimizare Procese

Anumite acțiuni sunt repetitive și pot fi automatizate sau optimizate. Urmărim eliminarea proceselor, job-urilor sau chiar a angajaților inutili.

O imagine de ansamblu asupra afacerii tale, cu acces la date în timp real îți vor permite să iei decizii flexibile, rapide și argumentate pentru a fi cât mai eficient, competitiv și să oferi o satisfacție maximă clienților tăi.

Procesele clare și simple aduc o eficiență mai bună a afacerii, competitivitate și profitabilitate mai mare și permit o analiza mai simplă a indicatorilor de performanță.